Neda Arnerić: Trajanje je za glumca najveća nagrada

U predstavi „Igra parova“, koja je 27. oktobra u Beogradskom dramskom pozorištu odigrana 200. put, igra i Neda Arnerić. „Trajati u našem poslu, najveća je nagrada“, rekla je poznata glumica.

„Kolege su divne, slažemo se kao porodica a to prelazi rampu i to publika oseća“, rekla je, gostujući u Beogradskoj hronici, glumica Neda Arnerić.

„Mi se s tom predstavom poigravamo, uvek je malo različita, iako jako čvrsto režirana i postavljena na stabilne noge, i zato je tako dugo i opstala“, dodala je glumica.

Muško-ženski odnosi mogu biti pravi put do publike. Iako se ta problematika ne menja, glumica smatra da treba malo više pažnje obratiti ljubavnim situacijama ljudi u poznijim godinama.

„Niko se ne bavi večitom temom ljubavi među zrelijim ljudima a to je tema dosta filmova po svetu u Evropi i svetu i Americi i za naš uzrast i nema mnogo uloga", dodala je Neda i pozvala scenariste da se pozabave i tom temom.

Neda trenutno priprema ulogu u bajci u „Pozorištancu puž“. Prvi put će igrati pred decom, kritičnom, osetljivom ali i iskrenom publikom.

„To je predstava Aleksa u zemlji čuda, izuzetan je tekst Branka Kockice i kad gledam probe, ja vidim koliko je lepa predstava. Sigurna sam da će publika biti uhvaćena u priču i da će ćutati gde treba, a gde treba – da će reagovati“, dodala je glumica.

Neda je, podsećajući se angažmana u bivšoj Jugoslaviji, dodala da je nedavno sa predstavom Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo, gostovala u Makedoniji, i da se i danas, kada je u zemljama regiona, oseća prihvaćeno i prijatno.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи