Kevinu Spejsiju tužba manje za seksualno uznemiravanje zbog smrtnog slučaja

Sudske vlasti u Americi i zvanično su saopštile da glumac Kevin Spejsi neće odgovarati pred sudom za optužbe o seksualnom uzneimiravanju, jer je preminuo podnosilac tužbe.

Pošto je prošlog meseca iznenada preminula neimenovana osoba koja je Spejsija tužila zbog seksualnog uznemiravanja, slučaj je povučen iz sudske procedure. 

Američki glumac tako sada ima jednu optužbu manje.

U talasu pokreta #MeToo, koji je pokrenut u Holivudu pre nekoliko godina, preminuli fizioterapeut, prijavio je američku zvezdu za seksualno uznemiravanje.

U optužbi je navedeno da je Spejsi, u svojoj kući, fizioterapeuta tokom masaže neprimereno dodirivao i pokušao da ga poljubi.

Prema anonimnim izjavama u američkim medijima, fizioterapeut je preminuo od kancera. 

Inače, krajem 2017. godine, glumac iz Star treka, Antoni Rep, prijavio je glumca uz tvrdnje da je Spejsi još 1986, pokušao da ga zavede.

Pedesetosmogodišnji glumac se tada izjasnio tako, što je tvrdio da se ne seća navedenog incidenta, uz izvinjenje za neprimereno ponašanje, pošto je bio pijan. Tom prilikom je izjavio da je homoseksualac.

Spejsija je do sada za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje prijavilo nekoliko osoba.

Jedan broj slučajeva dospeo je do suda, dok su neki, poput jednog iz septembra 2018. godine, odbačeni.

Ove godine, Spejsi je pred sudom ispitivan u vezi sa šest slučajeva.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво