Nadal stao na „ludi“ kamen, Đoković i Federer bez pozivnice

Španski teniser Rafael Nadal u bračne vode zakoračio je na Majorci sa dugogodišnjom devojkom Ćiskom Pereljo. Na jednom od najskupljih imanja u Španiji, venčanju prisustvuje 350 svatova, među kojima i brojne poznate ličnosti. Novak Đoković i Rodžer Federer nisu dobili pozivnice.

Veselju prisustvuje veliki broj zvanica iz sveta sporta i šoubiznisa, koji su na imanje dovezeni autobusima. Svečanost je svojim prisustvom uveličao i bivši kralj Španije Huan Karlos koji je sa suprugom Sofijom stigao automobilom.

Među zvanicama u Fortalezi, tvrđavi iz 17. veka, prema pisanju španskih medija, trebalo bi da su pevač Enrike Iglesias, NBA zvezda Pau Gasol i legendarni golman Iker Kasiljas.

Mediji su ranije preneli da venčanju neće prisustvovati bračni par Šakira i Pike, što je mnoge iznenadilo.

Veliko interesovanje u medijima je izazvalo da li će druga dva člana teniske „velike trojke“, Novak Đoković i Rodžer Federer, biti među 350 zvanica, ali oni nisu dobili pozive.

Uprkos tome što se spekulisalo da je Federer odbio da dođe, švajcarski teniser demantovao je takve navode.

„Treba da razumete da ne treba da verujete svemu što kažu mediji. Ne znam ništa o venčanju, a imam planove tokom vikenda pred turnir u Bazelu“, rekao je Federer.

Jedan od najboljih kuvara, koji ima i Mišlen zvezdicu, Makarena de Kastro angažovan je za pripremu jela, a par je venčao sveštenik Tomi Katala.

Zabranjeno je korišćenje telefona i snimanje uz pomoć drona, a oni koji prekrše pravilo biće kažnjeni od 30.000 do 50.000 evra.

Inače, Rafa i Ćiska su zajedno već 14 godina, a ona je ostavila svoj posao da bi postala projektni direktor u Fondaciji „Rafael Nadal“.

Poznata je po tome što se ne voli javno eksponiranje, a privatni život čuva daleko od javnosti.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи