Gorica Popović: Ne podnosim nerad i bleju

Posle priznanja „Žanka Stokić“, dobila je i priznanje „Pavle Vuisić“. Dobila je Nušićevu nagradu za životno delo, a nikada Nušića nije igrala

Kako to izgleda kada čovek ima posla celo leto, kada snimanje traje čitavo leto. „Završili smo, sutra slavimo poslednju klapu serije Švindleri. Serija je divna i predviđam joj uspeh, ima 12 epizoda i emitovaće se na RTS-u, oko Nove godine. Divna ekipa, mladi ljudi, snimali smo u Košutnjaku. Ne podnosim nerad i bleju, što kažu deca, i sve može da se stigne“, rekla je glumica Gorica Popović, gostujući u Beogradskoj Hronici.

„Iza mene su godine rada, za glumca je bitan kontinuitet i da se raduješ novom poslu, član sam Ateljea 212“, istakla je Gorica.

Dobila je Nušićevu nagradu za životno delo, a nikada Nušića nije igrala. Dodaje da Atelje nema takav repertoar.

„Napisala sam dokumentarnu seriju o Nušiću, po ugledu na seriju o Čarlsu Dikensu, njegov život je izuzetno turbulentan i svašta mu se dešavalo. To je iscrpna priča o Nušiću, o njegovim mladim danima, o danima kada je stvarao pozorište, kada je prelazio preko Albanije, kada je izgubio sina jedinca, mladog dobrovoljca u prvom ratu“, istakla je glumica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво