Rami Malek: Kolega me je poljubio, da li sam ja nova Bondova devojka

Oskarovac Rami Malek, koji glumi u novom filmu o Džejmsu Bondu po naslovom „Nije vreme za umiranje“, u intervjuu za "The Late Show" priznao je da se poljubio sa glavnim glumcem Danijelom Krejgom.

Govoreći o svom radu na filmu sa Danijelom Krejgom, Malek je ispričao kako je došlo do poljubca.

„Imali smo jednu veoma komplikovanu scenu. Sedeli smo satima i raspravljali sa rediteljem Kerijem Fukunagom o snimanju te vrlo kompleksne scene“, rekao je Malek i dodao da ga je kolega odjednom zgrabio i podigao.

„Danijel je inicirao poljubac. Ja sam bio zatečen. Trebalo mi je malo da se snađem, a onda sam se zapitao da li sam ja sledeća Bond devojka“, našalio se Rami.

Iako ga je Danijelov potez iznenadio, Malek je rekao da mu je njegovo pokazivanje pažnje i naklonosti prijalo.

Ovo je 25. film o Džejmsu Bondu, a nosi naziv Nije vreme za umiranje. Premijera se očekuje u aprilu sledeće godine, a Rami, koji je egipatskog porekla u njemu glumi teroristu, na šta je pristao samo pod uslovom da glumi „neutralnog teroristu“.

„Moj lik jeste sjajan, i veoma sam uzbuđen. Ali sam rekao reditelju, da on ne sme da bude povezan ni sa jednom religijom, ni sa jednom ideologijom. On ne sme da se identifikuje sa nekim postojećim grupama. To nikako ne bih prihvatio, i ako ste me pozvali samo zbog mog porekla, onda zaboravite“, rekao je Malek i dodao da vizija reditelja nije bila takva, pa smo zajedno osmislili jednog veoma drugačijeg teroristu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара