Libanski premijer dao 16 miliona dolara manekenki

Manekenka za bikinije Kandis van der Merv iz Južne Afrike dobila je više od 16 miliona dolara od libanskog premijera Sada Haririja, sa kojim je bila u romantičnoj vezi još od 2013. godine.

Hariri je upoznao manekenku 2013. godine na Sejšelima, a od tada su ušli u romantičnu vezu. Dvadesetogodišnjoj Kandis, libanski premijer je na bankovni račun uplatio 15,3 miliona dolara, piše Njujork tajms.

Osim toga, poklonio joj je dva luksuzna automobila vredna 250.000 dolara – kabriolet verziju „audi R8 spajder“ i „lend rover evok“.

Haririju je poslala imejl sa svojim bankovnim detaljima i potpisala ga sa: „Volim te, moj Sad :).“

Južnoafričke vlasti počele su da istražuju manekenku nakon čega su odlučile da su sredstva koja je prihodovala podložna oporezivanju.

Hariri joj je tada poslao još milion dolara za troškove života jer su joj sredstva zamrznuta, kao i da plati sudske troškove.

Prema pisanju Njujork tajmsa, u to vreme je južnoafričkim istražnim organima rekla da je novac namenjen kupovini nekretnina.

Kada su je istražitelji upitali zašto joj je Hariri dao novac, odgovorila je da su u romantičnoj vezi, dodajući: „Rečeno mi je da imam veoma privlačnu ličnost.“

Hariri, koji trenutno služi drugi mandat, suočen je sa demonstracijama na ulicama zbog ekonomske krize koja je pogodila tu zemlju.

Libanski premijer je oženjen i ima troje dece.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво