Kome se više isplatilo što dobro izgleda – Kruzu ili Zelenskom

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski nastavlja da šarmira američku javnost. Ovog puta u susretu sa Tomom Kruzom.

Poznata holivudska zvezda, Tom Kruz, posetio je Ukrajinu u potrazi za mogućim lokacijama za snimanje svog novog filma.

Ukrajinski predsednik, Volodimir Zelenski, i sam televizijski i filmski komičar, ugostio je američkog kolegu u svom kabinetu.

Prilikom prijema, Zelenski je Kruza dočekao rečima „Dobro izgledate, kao na filmu“, na šta se on nasmešio i skromno odgovorio da zahvaljujući tome može bar da plati stanarinu ("It pays the rent").

Zelenski se svom kolegi požalio i kako je teško biti predsednik države. Tokom razgovora nije pomenut Donald Tramp, niti pokretanje procesa opoziva američkog predsednika u kome Ukrajina igra glavnu ulogu.

Zelenski je inače, već bio u prilici da se sretne sa glumicom Milom Kunis, koja je rođena u Ukrajini, njenim mužem Eštonom Kučerom, glumicom Robin Rajt i producentom serije Černobilj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара