Preminuo glumac iz „Zvezdanih staza“, Aron Ajsenberg

Glumac Aron Ajsenberg najpoznatiji po ulozi Noga u TV seriji „Zvezdane staze: duboki svemir 9“, preminuo je u 51. godini.

Vest o smrti glumca objavila je njegova supruga Malisa Longo na Fejsbuku

„Sa izuzetnim žalošću i tugom vas obaveštavam da je moja ljubav i moj najbolji prijatelj Aron Ejsenberg preminuo. Bio je inteligentan, skroman, duhovit, osećajne duše. Iako je naš brak na papiru bio kratak, naša srca su dugo zajedno. Zauvek ću vam biti zahvalna za vreme koje smo proveli u ljubavi“, napisala je Malisa.

Par je bio u braku od decembra 2018. godine.

U objavi se ne spominje uzrok smrti, međutim , poznato je da je glumac imao ozbiljne zdravstvene probleme.

U jednom ranijem intervjuu za StarTrek.com, govorio je o tome da ga očekuje druga transplantacija bubrega. Rekao je tada, da je rođen sa jednim bubregom, koji je bio oštećen i da je prvu transplantaciju imao sa 17 godina.

Druga transplantacija je obavljena 2015. godine, zbog čega je glumac, kako je tada izjavljivao, osećao veliku zahvalnost, jer je uspeo da pronađe donora.

Izuzetno popularna serija, u kojoj je Ejsenberg glumio u 40 epizoda, emitovana je od 1993. do 1999. godine i od tada je reprizirana mnogo puta, prenosi Foks njuz.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи