Održana komemoracija Daliboru Andonovu Gruu

Porodica, brojni prijatelji i poštovaoci prisustvovali su komemoraciji povodom smrti Dalibora Andonova, poznatijeg kao Gru, koja je održana danas u Domu omladine Beograda.

Edin Škorić, Knez, Marko Luis, Leontina, Boban Rajović, Knez, Marko Đurovski, Sergej Ćetković, Andrija Kuzmanović bili su među pristnima u sali Doma omladine Beograda. 

Odbojkaš Edin Škorić prisetio se kako ga je Gru naučio da svakog dana uživa u lepom životu. 

„Naučio me kako da živim, a da ne preteram u preterivanju... Nisi me naučio samo kako ja tebe to da naučim. Pored tebe sam shvatio šta znači osmeh i šta je pobeda i kako svaki dan da se pretvori u novu pesmu i novi stih. Nisi se bojao smrti i hrabro si koračao kroz svoj život, pisao svoja pravila i po njima živeo“, rekao je Škorić i kroz suze dodao da se nada da će se sresti sa Dalborom u nekoj novoj pesmi i nekom novom životu.

Marjan Bucalo pročitao je pismo Đorđa Stakića, jednog od najboljih prijatelja pokojnog Andonova, a potom i pismo KK Partizan, čiji je navijač bio Gru.

„Kao jedan od pionira i promotera hip-hop kulture kod nas, Gru je za tili čas osvojio srca generacija“, piše u pismu KK Partizan.

Muzičar Marko Luis je ispričao kako je sa 11 godina dobio Gruov broj telefona: „Bilo je to za mene vrednije od milion evra. Svuda sam se hvalio da imam njegov broj. On je bio i ostao simbol hip-hop kulture. Dolazio je na svaki nastup mog benda i kada sam ga upoznao shvatio sam da je to gigant koji čvrsto stoji na nogama. Njegova muzika i filozofija će živeti večno“.

Di-džej Plaja opisao je poslednjih 48 sati koje proveo sa Andonovim.

„Govorio mi je da mu mnogo nedostaje porodica, kako mu je bitno da što više bude kod kuće... Da bude sa decom i da bude otac“, naveo je di-džej.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво