Džudista, lovac, nautičar a sada i kopač zlata – Vladimir Putin

Asocijacija rudara Magadanske oblasti Rusije pozvala je ruskog predsednika Vladimira Putina da se oproba kao kopač zlata.

Putin je održao sastanak s predstavnicima oblasti o razvoju Dalekog istoka. 

Predsedavajući upravnog odbora koncerna „Arbat“ Aleksandar Basanski je tokom susreta pozvao predsednika da poseti njihov region.

„Putovali ste podmornicom, leteli u lovcu, ali niste ispirali zlato. Pozivamo vas da dođete i iskusite sreću kao kopač zlata“, rekao je Basanski.

Aludirajući na problem ilegalne proizvodnje tog metala o čemu je Basanski govorio tokom sastanka, Putin se našalio: „Nećete me prijaviti nadležnim vlastima?“

„Vladimire Vladimiroviču, pričaćemo s razumevanjem i poštovanjem“, odgovorio je Basanski, prenosi Sputnjik.

Basanski je napomenuo da je poslednje putovanje predsednika u Magadansku oblast bilo davno.

U ime svih stanovnika Kolime, Basanski je pozvao šefa države da poseti region i „vidi koliko se dobro izvršavaju ukazi“.

„Doći ću“, odgovorio je Putin.

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 09. sep 2019, 18:29) - anonymousPero iz Svedske [neregistrovani]

Skoro penzioner

I Vlado se priprema za penzionerski zivot..

(subota, 07. sep 2019, 22:41) - anonymous [neregistrovani]

Da,da ,Putin sve zna...

Osim ispiranja zlata Putin je,kao sto rekoste, dzudista ,nauticar,lovac,pa onda ribolovac go do pojasa,pa jahac konja,isto go do pojasa,vozac aviona,brodova,hokejas,jednom rjecju,sve zna,samo ne zna ono sto mu je posao.Finansije mu vode tajkuni,prodaju ruske robe,energente a pare drze na Zapadu,plate i penzije ne mrdaju,rublja mu je sve slabija,ekonomija ne napreduje,BDP Rusije ne mrda naprijed za vrijeme cijelih 19 godina koliko Putin vlada,svako malo mu SAD i EU udaraju sankcije kao kavoj banana drzavi,a on se bavi loptanjem,i raznim besposlicama.
I za sve to vrijeme novinari,valjda po zadatku,ga hvale i velicaju,kao da je sve Putinovo,kao da Rusija i ne postoji,kao da je i Rusija Putinovo vlasnistvo.

(subota, 07. sep 2019, 15:08) - anonymous [neregistrovani]

Најбољи

Нсјбољи председник на свету!