Dženifer Aniston: „I sa 50 se osećam dobro“

Popularna holivudska glumica Dženifer Aniston otkrila je da je najveća promena, otkako je napunila 50 godina, početkom ove godine, to što se njena okolina drugačije odnosi prema njoj.

Glumica je govorila je o odnosu okoline prema ženama koje su napunile 50 godina u intervjuu ženskom časopisu In stajl

Pošto ju je časopis stavio na naslovnu stranu, stižu joj poruke da „sjajno izgleda za godine koje ima“ a ona tvrdi da se podjednako dobro oseća, kao i pre sudbonosnog rođendana, i lično, naglasila je, ne oseća nikakve promene na sebi.

Izgleda da mnogi čitaoci dele njeno mišljenje.

Ipak, mnogi su komentarisali da im se ne sviđa što je naslovna strana retuširana, jer, ako se glumica ne stidi svojih godina i ne krije ih, to retuširanje je uvredljivo.

Inače, njen najnoviji profesionalni angažman je snimanje serije u saradnji sa koleginicom Ris Viderspun, koja će početi da se emituje ove jeseni a bavi se temama starenja i negativnog odnosa sredine prema ženama koje su počele da stare.

Njih dve su i izvršni producenti serije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи