Porodila se Tamara Grujić

Autorka televizijskog serijala i humanitarne akcije „S Tamarom u akciji“, Tamara Grujić, danas je na svet donela devojčicu Lenku.

Porođaj je došao nešto ranije od predviđenog termina, ali, na sreću, zahvaljujući lekarskom timu koji su činile dr Eliana Garlejić i dr Biljana Arsić, na Ginekološko-akušerskoj klinici „Narodni front“, sve je proteklo bez problema.

Tamara se trenutno odmara uz posvećeno osoblje klinike i u svom prvom obraćanju medijima, ekskluzivno za Internet portal RTS-a, kaže da pored brige o novorođenoj Lenki, već je u mogućnosti da savetom pomogne medicinskim sestrama kako i šta mogu da preurede u svojim domovima.

Srećna majka, autorka TV serijala i humanitarnog projekta „S Tamarom u akciji“, zahvalila se svima koji su joj uputili čestitke.

„Zahvaljujem svima na porukama i čestitkama. Ljudi su reagovali veoma emotivno i razneženo na moje 'stanje' i dok su me viđali na snimanjima tokom proleća i leta. Svima je bilo drago da sam u drugom stanju, a ja sam se osećala dobro i nisam imala većih problema. Imala sam sreće i trudnoću sam podnosila odlično. Sa ekipom sam provela 26 nedelja na terenu, snimajući akcije, odnosno, epizode za dve naredne TV sezone“, navela je Tamara.

Emitovanje emisija nove, osme TV sezone, će trajati od kraja septembra pa do Nove godine. Tamara će na porodiljskom odsustvu biti do januara 2020. godine, ali će gledaoci moći da prate njene emisije u redovnom terminu, petkom uveče, jer su akcije snimljene unapred.

U sedmoj i predstojećoj, osmoj, sezoni Tamara Grujić i njen tim su snimali akcije na teritoriji centralne Srbije i Šumadije. Pošto svakom delu Srbije posvećuju po dve sezone (otprilike 24 do 26 akcija godišnje), i ova, jesenja, je snimljena se na istoj teritoriji.

„Do sada je bilo ukupno osam sezona, tačnije 104 akcije. Urađeno je 98 porodičnih domova, i šest specijalnih epizoda koje su se odnosile na hemato-onkološko odeljenje Pedijatrijske klinike u Kragujevcu, uz akciju za nabavku teretnog lifta u istoj klinici. Zatim, dve stambene jedinice za obolele od cerebralne i dečije paralize u Užicu u okviru programa 'Živeti uz tuđu negu i pomoć', i tri osnovne škole - koje smo snimali ove godine: OŠ u Gruži se emitovala na proleće u okviru sedme sezone, a renoviranje dve osnovne škole - u Pirotu i Vranju će se emitovati ove jeseni, u okviru osme TV sezone serijala na RTS-u“, objašnjava Tamara.

Ujedno, počinje se sa prikupljanjem prijava za Vojvodinu, jer je planirano da se naredne, 2020. godine, tu snime akcije u okviru devete i desete sezone serijala „S Tamarom u akciji“.

 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво