Bolsonaro se rugao prvoj dami Francuske, Makron: Tužno

U verbalnom ratu sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, koji ga je kritikovao zbog serije požara u Amazoniji, brazilski predsednik Žair Bolsonaro objavio je na „Fejsbuku“ uvredljiv komentar na račun Makronove supruge Brižit rugajući se njenim godinama.

Zbog toga su ga u medijima i na društvenim mrežama mnogi prozvali seksistom, prenosi brazilski portal O globo mundo.

Jedan od pratilaca Bolsonara na Fejbuku objvio je u subotu fotografiju dvojice lidera sa suprugama, Makrona sa 66-godišnjom Brižit i Bolsonara čija je supruga Mišel ima 37 godina i mlađa je od njega 27 godina.

Uz sliku je napisao komentar: „Da li razumete zašto Makron progoni Bolsonara?“, na šta je Bolsonaro je odgovorio: „Ne ponižavajte čoveka. Hahahaha.“

Francuski predsednik ocenio je Bolsonarov komentar kao „tužan odraz velikog nepoštovanja“ prema njegovoj supruzi.

„Brazil zaslužuje boljeg predsednika“, istakao je Makron.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво