Izboden poznati hongkonški glumac Sajmon Jam

Čuvenom glumcu Sajmonu Jamu, koji je publici širom sveta poznat po ulozi Čena Loa u verziji „Lare Kroft: Pljačkaš grobova“ sa Anđelinom Džoli, nanesene su povrede nožem u stomak. Osumnjičeni za napad na jugu Kine je uhapšen.

Veteran hongkonškog glumišta nije zadobio povrede opasne po život, navela je policija. Motiv napada na glumca čije je kinesko ime Jam Tat-vah, nije poznat.

Njegov menadžer Lester Mo kaže da je Jam zadobio i posekotinu desne ruke.

Mo je rekao i da je glumac podvrgnut maloj operaciji u bolnici u Žongšanu.

Jam je glumio u više od 125 filmovima i 40 televizijskih serija. Ljubiteljima sedme umetnosti širom sveta poznat je, između ostalog, i kao Čen Lo iz holivudskog blokbastera Lara Kroft: Pljačkaš grobova, sa Anđelinom Džoli, prenosi AP.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво