Niko se nije više zabavljao gledajući Vimbldon od Vudija Harelsona

Holivudski glumac Vudi Harelson se odlično zabavljao na tribinama Vimbldona dok su se Kolumbijci Huan Sebastijan Kabal i Robert Fara borili i izborili titulu u muškom dublu protiv Francuza Nikolasa Mahuta i Edouarda Rožer-Vaselina.

Jedan korisnik Tvitera bio je na tribinama tokom sjajnog petočasovnog meča i snimio Harelsona na tribinama kako na poseban način prati meč.

Prvo je glumac tokom jedne od pauza između gemova skoknuo da uzme piće, ali kada je pokušao da se vrati na tribinu, obezbeđenje mu nije dozvolilo jer je trajao gem. Pomalo razočaran, skliznuo je sa jednog stepenika, naslonio se na zid i pijuckao šampanjac.

Taman kada je pušten je do svog sedišta, a njegov povratak se desio istovremeno kada su Francuzi izborili peti set, pa se čini kao da čitav stadion kliče Harelsonu.

Iščekujući peti set, Harelson je ustanovio da mu usne nisu dovoljno vlažne, pa odlučio da uradi nešto povodom toga.

A posle toga je prilično ozbiljno doživeo trenutak kada je jednog od Francuza loptica pogodila u međunožje.

Vimbldonska finala ove godine su bile epske borbe, ali je Vudi Harelson svakako najzanimljiviji gledalac sa tribina, što su potvrdili snimci koje je pogledalo više od šest miliona ljudi.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво