Pas „Modrić“ daje golove trgovcima droge u Kolumbiji

Pas koga policija u Kolumbiji koristi za otkrivanje droge nazvan je po hrvatskom fudbaleru Luki Modriću.

Policija u Atlantiku, provinciji na severu Kolumbije na Karipskom moru, nabavila je dvogodišnjeg holandskog ovčara u oktobru prošle godine, koga su natzvali „Modrić“, po fudbaleru koji je prošle godine na Svetskom fudbalskom prvenstvu osvojio nagradu za najboljeg igrača prvenstva, prenosi Hina.

Kako se navodi, pas je pokazao talent i dobar njuh, a tamošnja policija tvrdi kako je već postigao velike uspehe u zapleni droge.

„Modrić“ se u pratnji policajaca vešto kreće po putevima i mestima gde zaustavljaju i kontrolišu automobile, a u prva četiri meseca otkrio je dva kilograma droge u različitim operacijama.

Pojedini policajci u Atlantiku tvrde da se „Modrić“ za kratko vreme pretvorio u „užas“ za trgovce drogom u toj zoni, jer mu, kako navodi Hina, pozivajući se na kolumbijske novine, ne promakne ni gram droge.

Među akcijama u kojima je učestvovao, policajci spominju put od Barankile do Kartahene, kada je zaustavljena jedna žena u državnom automobilu i kada im je „Modrić“ signalizirao da nešto nije u redu. Kada su policajci detaljnije pregledali vozilo, pronašli su 322 grama kokaina.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи