U nezgodi u kojoj su učestvovali Vilijam i Kejt povređena baka

Jedna baka zadobila je ozbiljne povrede i prevezena je u bolnicu, nakon sudara s vozilom kraljevskog konvoja u kojem su bili vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

Veruje se da je u incidentu, u kome je povređena 83-godišnja Ajrin Majer, učestvovao policajac na motociklu, koji je vozio pored automobila vojvode i vojvotkinje na Aper Ričmond Roadu. 

Oni su krenuli ka Vindzoru na ceremoniju povodom obeležavanja Dana Reda vitezova Podvezice.

Princ Vilijam i Kejt Midlton su izjavili da su „duboko zabrinuti i tužni“ i kontaktirali su porodicu povređene žene kojoj su poslali cveće. Poželeli su jo brz oporavak i biće uz nju tokom oporavka.

Porodica povređene bake je zamolila da joj se osigura privatnost. Ipak, princ Vilijam se nada da će moći lično da poseti Ajrin, kada se za to steknu uslovi, prenosi telegraph.co.uk.

Ajrin se sada leči u londonskoj bolnici i u stabilnom je stanju.

Obaveštena je i Nezavisna kancelarija za analizu policijske prakse, pa se očekuje da će biti istraženo šta se tačno dogodilo u ponedeljak, 17. juna. Pokrenuta je nezavisna istraga.

Inače, ovo je četvrta saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao neki od pripadnika kraljevske porodice u poslednjih sedam meseci.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво