„Bog je želeo da Tramp postane predsednik“, ubeđena je njegova bivša saradnica

„Volim predsednika“, rekla je doskorašnja portparolka Bele kuće, Sara Sanders, kad je objavila da odlazi sa funkcije na kojoj je bila dve godine.

Sara Sanders će Vašington zameniti rodnim Arkanzasom, ali šta će raditi nije poznato, jedino se zna da će i dalje bezrezervno podržavati predsednika Trampa.

„Nastaviću da budem jedna od najglasnijih i najodanijih pobornica predsednika i njegove agende. Znam da će on imati još šest neverovatnih godina“, ubeđena je Sara.

Odana po svaku cenu bila je otkada je prvi put stala za govornicu u Beloj kući, pošto je njen šef, Šon Spajser, otišao s te pozicije.

Iza nje će ostati kontroverzna ostavština. Rekordna 94 dana nije održala konferenciju za novinare, jer je Tramp odlučio da sam komunicira sa novinarima. Osim toga, dokazano je da je otvoreno i nebrojeno puta lagala za njega.

Suprotno prirodi njene funkcije, njena publika, tvrde kritičari, nije bila američka javnost i ostatak sveta, nego samo jedna jedina osoba, sam predsednik Tramp.

S obzirom na to, kad je objavljeno da odlazi, mnogi su sa olakšanjem odahnuli, mada se još ne zna ko će je naslediti i hoće li neko uopšte biti imenovan na tu funkciju.

Sara Sanders, ćerka bivšeg guvernera Arkanzasa, Majka Hakabija, majka troje dece, bila je treća žena u istoriji na tom položaju. Jedna je od retkih ljudi iz njegove kampanje sa kojima Tramp još uvek sarađuje, pošto se sa većinom razišao i to u mnogo slučajeva veoma ružno. Njeni izlivi odanosti Trampu nisu bili retkost.

„Bog je želeo da Donald Tramp postane predsednik“, rekla je u januaru ove godine. Nije prezala da pojačava Trampove napade na medije ili pak, da laže.

Istražiteljima koji su sarađivali u istrazi Roberta Malera o potencijanoj saradnji Trampove kampanje s Rusijom, s ciljem uticaja na ishod američkih predsedničkih izbora, priznala je da je lagala kad je tvrdila da je većina agenata FBI-ja podržala Trampovu odluku da otpusti njihovog direktora Džejmsa Komija jer je on, navodno, izgubio njihovo poverenje. To je bila, priznala je, omaška izrečena u uzavrelom trenutku.

Predsednik Tramp je imao mnogo reči hvale za nju kada je objavljeno da odlazi.

„Kad bismo mogli da je nateramo da se kandiduje za guvernerku Arkanzasa, mislim da bi prošla vrlo dobro. Pokušavam da je nagovorim. Ona je vrlo posebna osoba, vrlo dobra, dobra žena. Bila je super, ima toliko srce, snažna je, ali s velikim, velikim srcem i želim da joj zahvalim na izvanrednom poslu“, rekao je Tramp uputivši joj poljubac.

Jedva uspevajući da se ne zaplače, Sandersova je priznala da joj je ovo najveća čast koju je doživela u životu.

„Volela sam svaki minut, čak i one teške. Ovo je bilo zaista posebno iskustvo i jedino kojeg se mogu setiti, a da ga malo prevazilazi, je činjenica da sam majka“, naglasila je Sara Sanders, dodajući da će sada moći sa svoje troje čudesne dece da provodi više vremena.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво