Emisija o ženama NBA zvezda

Od marta naredne godine na televiziji VH1 rijaliti šou „Žene košarkaša", u kojem će sadašnje i bivše supruge i devojke profesionalnih košarkaša prikazivati dva lica njihovog položaja: sa jedne strane luksuz i život „na visokoj nozi", a sa druge stalnu razdvojenost i ljubomoru...

Televizija VH1 emitovaće početkom sledeće godine rijaliti seriju o životu supruga i devojaka košarkaša NBA lige.

Ova televizija je saopštila da će emisija „Žene košarkaša" ilustrovati dobre strane života partnerki NBA igrača - velike kuće, skupu odeću i nakit - ali i loše stvari, odnosno brigu da li su im muževi verni za vreme čestog odsustvovanja od kuće.

Izvršni producent šoua biće žena Šejkila O'Nila, Šoni, koja je prošlog meseca, posle sedam godina braka, podnela zahtev za razvod i kao razlog navela nepremostive razlike.

„Pošto sam bila u društvu tih izuzetnih žena niz godina, shvatila sam da iza svake NBA zvezde stoji žena, koja mora izdržati jedinstvene izazove, odnosno biti u braku i sa košarkom, a ne samo sa igračem", objasnila je Šoni O'Nil.

U emisiji će se pojaviti šest sadašnjih i bivših „lepših polovina" poznatih košarkaša, a među njima i Meša O'Nil, (supruga Džermejna O'Nila, iz "Majami hita"), Evelin Lozada (bivša verenica Entoana Vokera, nekadašnje zvezde "Boston seltiksa") i Fejt Rejn (devojka Judonisa Haslema, takođe iz Majamija).

Najavljeno je da će jedna od junakinja serije biti i Rojs Rid, bivša „čirlidersica" Orlando Medžika, koja ima dvogodišnjeg sina sa Dvajtom Hauardom.

Prisustvo Rojs Rid u „Ženama košarkaša" biće posebno interesantno, jer je njoj sud nedavno zabranio da u bilo kojoj formi pominje Hauardovo ime ili nadimak.

Do zabrane je došlo posle njenih „žalopojki" na Internetu i intervjuu televiziji I-Es-Pi-En o tome kako je Dvajt „ništarija od oca".

Prva epizoda novog rijaliti šoua biće emitovana 15. marta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво