Maradona ne dolazi u Kan na premijeru dokumentarca o njegovoj karijeri

Bivši argentinski fudbaler Dijego Maradona neće prisustvovati premijeri dokumentarnog filma o svom životu i karijeri na festivalu u Kanu, zbog povrede ramena, saopštili su producenti filma.

„Dijego Maradona duboko žali zbog toga što nije u mogućnosti da prisustvuje svetskoj premijeri filma koji govori o njegovom životu“, navodi se u saopštenju producenata, prenosi Rojters. 

Kako se dodaje, povreda ramena koja „zahteva medicinsku pažnju“ sprečila je Maradonu da doputuje na festival, ali „on će biti sa publikom i filmskim stvaraocima duhom, i raduje se što će film o sebi pogledati veoma brzo“.

Film prati uspon argentinske fudbalske zvezde od igre u Napoliju, preko osvajanja svetskog šampionata kao kapitena Argentine, ali osvetljava i trenutke njegovih padova, ekstravagantnog života, borbe sa zavisnošću od narkotika...

Dokumentarac Dijego Maradona režirao je Asif Kapadija koji je napravio i film Sena o vozaču formule 1 Airtonu Seni i Ejmi o životu pokojne pevačice Ejmi Vajnhaus.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи