Kamere u Šumaherovom domu

Porodica legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, prvi put posle nesreće koju je doživeo na skijanju u decembru 2013. godine, dozvolila je kamerama da uđu u porodićnu kuću u blizini Ženeve zbog snimanja dokumentarnog filma.

Nemački reditelji Mihael Veh i Hans-Bruno Kamertens, snimiće dokumentarac Šumaher u kome će svedočenje o sedmostrukom šampionu dati članovi njegove porodice, supruga Korina, sin Mik, koji je krenuo putem oca u Formuli, ćerka Đina-Marija i otac Rolf.

Sve će biti prezentovano sa, do sada neviđenim fotografijama i snimcima, a premijera filma zakazana je za 5. decembar.

Šumaher je nesreću doživeo na skijanju u Francuskoj i od tada se porodica trudi da drži njegovo stanje u tajnosti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво