Megan Markl rodila dečaka

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i njen suprug princ Hari postali su roditelji. Još se ne zna kako će se dečak zvati.

Kraljevska porodica dobila je još jednog člana. Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl rodila je dečaka, prenosi Rojters.

Prvo dete vojvode i vojvotkinje od Saseksa je sedmo u redu za britanski tron.

Brojni svetski mediji su inače ranije spekulisali da će se bivša glumica poroditi u „kućnom ambijentu“ i da par neće, kako tradicija nalaže, bebu pokazati javnosti ubrzo posle porođaja. Nagađanja su sada i potvrđena.

Iz Palate je saopšteno da je dečak, težak tri kilograma i dvesta grama, rođen jutros u 5.26. Princ Hari je prisustvovao porođaju.

„Bilo je neverovatno! Kao što sam već rekao, jako sam ponosan na suprugu. Kao svaki otac i roditelj, i ja mislim da je moja beba posebna, moje dete, umro bih za njega“, rekao je princ novinarima uz osmeh. Dodao je i da još nisu odlučili kako će se dečak zvati.

U objavi na nalogu na Instagramu poznatog para, navode se reči zahvalnosti javnosti na podršci i pokazanom interesovanju, a saopšteno je i da su mama i dečak dobro.

Dodaje se da će ostali detalji biti podeljeni u narednim danima, kada će i par sa sinom prvi put izaći u javnost.

Za razliku od Harijevog brata, princa Vilijama i njegove supruge Kejt, koji su, skoro odmah posle porođaja, sa svojom decom pozirali građanima i foto-reporterima ispred bolnice, Megan i Hari će fotografisanje obaviti tek za nekoliko dana i to u prostorijama zamka Vindzor.

Želje i čestitke 

Unuk kraljice Elizabete i sin princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane – Hari, i američka, sada bivša glumica Megan venčali su se prošle godine u maju. 

Čestitke roditeljima pristižu sa svih strana. Premijerka Tereza Mej im je poželela „puno sreće i sve najbolje“ preko naloga na Tviteru.

Otac Megan Markl, Tomas Markl, rekao je za San, da je ponosan što je njegov unuk rođen u britanskoj kraljevskoj porodici. „Siguran sam da će odrasti i služiti Kruni i narodu Britanije sa čašću, milošću i dostojanstveno. Neka ga bog blagoslovi, želim mu zdravlje i sreću. Čestitam mojoj dragoj kćeri, vojvotkinji Megan i princu Hariju. Neka bog čuva kraljicu“, rekao je Tomas Markl. 

Kada je reč o izboru kuma za novorođenče, već kruže glasine da će to biti holivudski glumac Džordž Kluni, preneo je portal Dejli mejl.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара