Suzan Bojl u Beloj kući?

„Škotski slavuj" Suzan Bojl postala je rado viđen gost u „visokim krugovima" - najavljeno je da će biti pozvana u Belu kuću da peva na rođendanskom slavlju Mišel Obame.

Pevačica Suzan Bojl, koja je svetsku slavu stekla takmičeći se u TV emisiji „Britanija ima talenat", biće pozvana u Belu kuću da peva na rođendanu prve dame SAD Mišel Obame, preneo je časopis "OK!".

Maestralno izvođenje kompozicije "I Dreamed A Dream" donelo joj obožavaoce iz celog sveta, a među njima su i članovi porodice Obama, koji su odlučili da je pozovu da peva 17. januara na proslavi 46. rođendana predsednikove supruge „pred užim krugom gostiju".

Viši službenik Bele kuće izjavio je „Sandej eskpresu" da će to „zapravo biti dvostruko slavlje, pošto će tri dana kasnije biti obeležena prva godišnjica predsednikovog stupanja na dužnost".

„Očekujem da u veoma bliskoj budućnosti Suzan Bojl dobije zvaničnu pozivnicu. Predsednik i prva dama apsolutno obožavaju njen glas i biće presrećni ako ona prihvati poziv", naveo je predstavnik Bele kuće.

Debitantski album Suzan Bojl (48) "I Dreamed A Dream" postao je hit i u Velikoj Britaniji i SAD i već u prvoj nedelji stigao na vrh top lista najprodavanijih CD-ova u tim zemljama.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво