Ivan Mihailović: I kao deda sa štapom, najavljivaću „Vojnu akademiju 55“

Glumac Ivan Mihailović na „Beoviziji“ se prvi put oprobao u ulozi voditelja. Gostujući u Beogradskoj hronici, govorio je o nastupima u inostranstvu, reakciji sa publikom i najavio angažman u nastavku serije „Vojna akademija“.

Govoreći o nedavnom iskustvu vođenja programa kao što je Beovizija, Ivan Mihailović je rekao da mu je bilo vrlo zanimljivo, odnosno, kako je uporedio, bilo mu je kao na rolerkosteru.

„Bilo je to zabavno i fenomenalno iskustvo. Razlika voditeljskog posla u odnosu na pozorište je ta, što publika postoji ali je slabo čuješ. U pozorištu dobijam automatsku reakciju“, rekao je Mihailović.

Mladi glumac je angažovan i u predstavi Zvezdara teatra – Hipnoza jedne ljubavi. Predstava će se uskoro prikazati i u Kanadi. Glumac je inače nedavno u Kanadi bio sa predstavom Moja ti.

„Ja u Kanadi volim da igram, u Kanadi je publika fenomenalna, vrlo inteligentna i talentovana“, kaže Ivan i dodaje da su uglavnom, kada se igra u dijaspori, u publici ljudi iz naših krajeva, dok je sa festivalskim nastupima drugačije – tada je, kaže, publika raznolika.

„Samu predstavu igramo isto, ali je publika drugačija, kao i u Srbiji – u svakom mestu je publika drugačija“, rekao je Mihailović i dodao da, zbog prirode posla, često putuje i nastupa, ali da ne zna zbog čega je publika različita u zavisnosti od toga gde se komadi izvode.

„Publika me često iznenadi i to je fenomenalno jer uvek otkriješ nešto novo u nekom novom mestu“, kaže Ivan.

Govoreći o gostovanjima, glumac se seća da je jedno od zanimljivijih bilo gostovanje u Ljubljani, i to pre nekoliko dana.

„Tamara, moja drugarica s klase je imala 30. rođendan, i bila je nesrećna što ne slavi rođendan u Beogradu, i što nije kod kuće. Ali, mi smo nabavili trotinete i trotinetima smo obilazili Ljubljanu, tako da taj rođendan nikad neće zaboraviti, a neću ni ja“, ispričao je Mihailović.

Ivan kaže da u proseku igra 16 predstava mesečno. Kada je reč o serijama, ekskluzivno je najavio angažman u nastavku RTS-ove serije Vojna akademija 5 i šaljivo dodao: „Verovatno ću jednog dana ovde sedeti sa štapom, i govoriti o tome kako snimamo Vojnu akademiju 55“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво