Britni Spirs na poznatom terenu – kod psihijatra

Pevačica Britni Spirs povukla se u januaru sa scene, kako bi mogla da se posveti bolesnom ocu. Tada nije precizirala koliko će njeno odsustvo potrajati, ali je činjenica da nije završeno, pošto je, zbog iscrpljenosti, odlučila da pomoć potraži u psihijatrijskoj ustanovi.

Kako prenosi portal nydailynews.com, Britni će u jednoj ustanovi za brigu o mentalnom zdravlju provesti mesec dana. Časopis Pipl prenosi da se pevačica prijavila za „sveobuhvatni velnes tretman“.

Britni je na nalogu na Instagramu objavila poruku: „Zaljubite se sebe i u svoj um, telo i duh“, uz napomenu da „svakome nekada treba malo vremena da se posveti sebi“.

Dobitnica Gremija trenutno je u posebnoj emotivnoj fazi, imajući u vidu da njen otac Džejmi Spirs ima zdravstvene probleme sa debelim crevom.

Britni je tim povodom nedavno izjavila da je srećna što je njen otac živ, ali, i da je put izlečenja pred njim – i dalje dug.

Inače, vlasnica hitova Toxic, ...Baby One More Time i Oops!... I Did It Again, već ima istoriju boravka u institucijama za mentalno zdravlje ali i naglih izliva emocijama u javnosti.

Posle razvoda, 2007. godine, snimljena je kako kišobranom besno udara po automobilu a paparaci su tokom tog, za nju, mučnog perioda, zabeležili i njeno šišanje glave na ćelavo.

U januaru 2008. godine, mediji su izvestili da je Britni odvedena na psihijatrijsko posmatranje u trajanju od 72 sata. Izvori bliski porodici Spirs, tvrdili su tada, da je pevačica o tome sama donela odluku i da je dobrovoljno potražila stručnu pomoć.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи