Muza Dejvida Linča, Krista Bel o beogradskoj publici, „Tvin Piksu“ i muzici

Zvezda najnovijeg serijala „Tvin Piks“ i muza Dejvida Linča, nije samo fascinantna pojava, već i talenovana muzičarka, glumica i model. Krista Bel nastupiće 2. aprila u Džez kantini „Lisabon“ u Kombank dvorani.

Uoči nastupa u Kombank dvorani, gostujući u Beogradskoj hronici, Krista Bel govorila je o prethodnoj poseti Beogradu kada je prvi put boravila u srpskoj prestonici.

„Sećam se publike, pozitivne energije i njihovog oduševljenja i razmene energije sa publikom dok sam nastupala. To je bilo zaista posebno. Nemam puno vremena da vidim nešto u gradu kada sam na gostovanju, ali veza sa gradom me povezuje kroz publiku. Sa Beogradom me povezuje toplina kojom sam dočekana“, istakla je Krista.

Predstavila se i kao glumica u velikom povratku serije Tvin Piks, a o ostvarenoj ulozi kaže da je njen lik doživeo napredak u svojoj karijeri.

„Paralelno sam i ja doživljavala napredak u ličnoj karijeri i životu. Oboje smo ušli u neke nove svetove, kao i lik u seriji postigla sam mnogo toga, da i ljudi znaju više o meni. Otvorila sam nove svetove u sebi. To je bilo izuzetno iskustvo, misterije koje se aktivno odvijaju i još traju“, rekla je Krista.

Nazivaju je Muzom Dejvida Linča, za koga kaže da je divan prijatelj koji sluša sagovornike, ništa ne ulepšava, prijatno je razgovarati sa njim i svaki trenutak sa njim je dar.

Krista Bel živi u Teksasu, ali ne živi samo od muzike već ima biznis nasleđen od oca – organsko groblje.

„Osećam se kao obična osoba, stvari oko mene su stvorile tu iluziju, moj tata je bio ekscentričan čovek koji je leteo u balonu, imao je muzej saobraćaja, starinska vozila i bio je moj svet. Moja mama i očuh su imali studio u Teksasu gde smo snimali džinglove“, ispričala je umetnica.

Najavljeni koncert je prilika za druženje sa Beograđanima, ali je i najava novog albuma, u kojem je manje Dejvida Linča.

„U ovom momentu imam puno materijala, ne radim obrade pesama drugih kolega, jer su pesme remek-dela autora, poštujem muziku Eni Lenoks i Ninu Simon“, navodi Krista Bel.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво