(Pre)zaposlena majka

Junakinja serije i filmova „Seks i grad" Sara Džesika Parker požalila se da joj je teško da izbalansira profesionalne i porodične obaveze od kada je u junu postala majka bliznakinja Marion i Tabiti.

Holivudska zvezda Sara Džesika Parker požalila se da je trebalo bolje da razmisli pre nego što je prihvatila ulogu u nastavku filma „Seks i grad", pošto je neposredno pred početak snimanja dobila bliznakinje, objavio je „Ju-Es vikli".

Devojčice Marion i Tabita, koje sada imaju šest meseci, u junu je rodila surogat majka za Saru Džesiku Parker i njenog supruga Metjua Broderika.

Glumica je časopisu „Glamur" ispričala da nije bila svesna koliko će joj teško pasti snimanje, koje je počelo samo dva meseca po rođenju devojčica.

„Bilo je neverovatno, ali komplikovano zbog mojih brojnih poslovnih obaveza. Jedna od ćerki je želela da je držim u naručju 24 sata dnevno", ispričala je 44-godišnja glumica.

Prema njenim rečima, veliki izazov je svima izaći u susret.

„Htela bih da budem dobra majka ali i da se dobro osećam na poslu. To je veoma teško", naglasila je Parkerova.

Bračni par Broderik-Parker ima i sina Džejmsa Vilkija Broderika, koji je rođen 2002. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво