Tramp i Kim Džong Un trendseteri

U iščekivanju drugog samita američkog i severnokorejskog predsednika u Vijetnamu, Donald Tramp i Kim Džong Un dobili su lokalne dvojnike, bar kada su u pitanju frizure.

Predstojeći samit predsednika Sjedinjenih Država i Severne Koreje inspirativan je ne samo u političkom već i modnom smislu. Dvojica predsednika postali su najnovije modne ikone u Hanoju, glavnom gradu Vijetnama, gde će se sastati krajem februara.

Naime, u berbernici klijenti traže frizure po uzoru na Donalda Trampa i Kim Džong Una. Le Puk Haj strpljivo je čekao u redu da ofarba svoju prirodno crnu kosu u boju koju ima predsednik Tramp.

„Zaista mi se sviđa Donald Tramp i želim da imam frizuru poput njegove“, ispričao je Le Puk Haj.

Na susednoj stolici, bio je To Gija Huj, koji je sebi dao nadimak Un.

Uzbuđen je zbog dolaska severnokorejskog predsednika u Hanoj i nada se da će imati priliku da ga vidi.

„Mnogi kažu da ličim na Kim Džong Una, posebno sa novom frizurom“, kaže To Gija Huj.

Do 28. februara kada se završava samit, u berbernici su besplatne frizure u Trampovom i Unovom stilu, kaže vlasnik Le Tuan Dong. Tvrdi da za sada Kimovu frizuru više vole mladi i uopšte za njega se ljudi više opredeljuju.

Hanoj je grad mira i nije čudo što su ga dvojica predsednika odabrala za pregovore, složili su se stanovnici vijetnamske prestonice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи