Hejli Boldvin brak sa Džastinom Biberom još deluje „zastrašujuće“

Manekenka Hejli Boldvin, koja se u septembru prošle godine, na privatnoj ceremoniji u Njujorku, udala za Džastina Bibera, sada je priznala da joj brak i zajednički život još deluju zastrašujuće.

Iako se poznata 22-godišnja manekenka udala za dve godine starijeg pevača gotovo deset godina pošto ih je njen otac, poznati glumac, Stiven Boldvin, upoznao, ona priznaje da se još ne oseća prijatno u braku.

Na predstavljanju novog broja američkog izdanja časopisa Vog, mladi par se pojavio dobro raspoložen, ali je Hejli ipak otkrila novinarima da joj je privikavanje na bračni život bio veliki izazov.

„U isto vreme radi se o osobi u koju sam zaljubljena toliko godina. Džastin je moj najbolji prijatelj i zauvek ćemo zajedno živeti. Ovome nema kraja“, dodala je Hejli.

Priznala je i da pre udaje za Džastina nija razmišljala o „zauvek zajedno“ aspektu braka, i istakla da joj je to prva ozbiljna veza i da je bilo kakav zajednički život novost u njenom životu, preneo je portal Kliks.

„Uvek sam bila nezavisna i veoma mi je zanimljivo da se navikavam na zajednički život. To je nešto potpuno drugačije. Kada ste sami mislite samo o sebi, a u ozbiljnoj vezi morate da brinete i o drugoj osobi. Zbog toga sam toliko uplašena“, pojasnila je Hejli.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи