Glumica Beti Vajt proslavila 97. rođendan igrajući poker

Legendarna glumica i komičarka Beti Vajt proslavila je 97. rođendan uz tortu i igrajući poker s prijateljima, preneli su američki mediji.

Najpoznatija je po ulozi Rouz Nuland u seriji Zlatne devojke, a Beti se i danas može videti u različitim komedijama, filmovima i reklamama.

Američka glumica je čak ušla i u Ginisovu knjigu rekorda kao žena s najdužom TV karijerom u istoriji.

Energije joj ne nedostaje ni u 98. godini, a na pitanje čemu duguje dugovečnost i vitalnost rekla je: „Votki i hot dogovima“.

Od 1945. do danas, glumila je u oko 120 filmskih i televizijskih ostvarenja. Nominovana je za 20 Emi nagrada, od kojih je osvojila sedam.

Od 2009. godine i uloge bake Eni u filmu Veridba pored Sandre Bulok, njena popularnost u Americi je naglo porasla, a 2011. godine proglašena je za najpopularniju i najomiljeniju javnu ličnost u SAD.

U Srbiji, a i širom sveta, poznata je i po reklami za „snikers“ gde kaže: "That's not what your girlfriend said".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво