Komšijska prepirka Robija Vilijamsa i Džimija Pejdža

Popularni pevač Robi Vilijams glasno je puštao pesme nekadašnje engleske hevi metal grupe „Blek sabat“ kako bi „mučio“ svog suseda, rok zvezdu grupe „Led cepelin“ Džimija Pejdža, navodi se u žalbi upućenoj lokalnom veću u Londonu.

Muzičari koji žive kuća do kuće u Holandskom parku u zapadnom Londonu sporečkali su se pošto je prošle godine Robiju Vilijamsu odobreno da u podrumu svoje kuće izgradi bazen.

Slavni gitarista Džimi Pejdž strahuje da bi iskopavanje bazena moglo da ošteti njegovu palatu iz 1875. godine.

U pismu dostavljenom Kraljevskom okrugu u Kensingtonu, koje je potpisano kao „Džoni“, navodi se da je Vilijams puštao muziku grupe „Blek sabat“ kako bi „mučio“ svog komšiju.

Takođe, navodi se da je pevač veoma glasno puštao i pesme grupa „Pink flojd“ i „Dip parpl“ znajući da će to uznemiriti 75-godišnju zvezdu „Led cepelina“.

U žalbi se dodaje i da je Vilijams, takođe, imitirao i frontmena „Led cepelina“ Roberta Planta tako što je „nosio dugu kosu i stavljajao jastuk pod košulju kako bi se narugao velikom stomaku koji je Robert Plant dobio u starosti“.

Portparol Robija Vilijamsa rekao je za britanski Telegraf da su tvrdnje u žalbi „potpuna izmišljotina i besmislica“.

Nije poznato ko je napisao žalbu koja je potpisana „Džoni“, navodi Bi-Bi-Si.

Pop-zvezda Robi Vilijams dobio je dozvolu za izgradnju bazena u decembru 2018. godine. Međutim, izgradnja ne može da počne sve dok veće ne dobije potvrdu da će se pratiti nivo vibracija i kretanje tla.

Veće će, takođe, odlučiti da li će od Vilijamsa tražiti obveznicu u slučaju da dogovoreni uslovi budu prekršeni ili u slučaju da dođe do oštećenja imovine čuvenog gitariste Pejdža.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи