Australijski premijer sa dve leve noge

Australijski premijer Skot Morison izvrgnut je podsmehu na društvenim mrežama, pošto su članovi njegovog kabineta „fotošopirali“ njegovu fotografiju, ali tako da je ispalo da ima dve leve noge.

Trebalo je da to bude idiličan politički portret – nasmejani premijer sa svojom suprugom i decom. Ipak, nešto na fotografiji nije kako treba, sem ako predsednik australijske vlade inače ima dve leve noge.

Očigledan pokušaj „fotošopiranja“ izazvao je podsmeh na društvenim mrežama, a ubrzo su se javili i australijski zvaničnici.

„Fotografija je naknadno menjana bez premijerovog znanja“, saopštio je njegov portparol, dok je Morison na Tviteru postavio fotografiju uz tekst: „Poruka za moje odeljenje. Ako baš morate da 'fotošopirate', molim vas da se fokusirate na kosu (i manjak iste), a ne na stopala.“

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи