Drejk na bini ljubio i dodirivao maloletnicu

Kanadski reper Drejk na meti je kritika nakon što se pojavio snimak njegovog koncerta tokom kojeg na bini ljubi i dodiruje devojku, čak i nakon što mu je priznala da je maloletna.

Na snimku sa prošlogodišnjeg koncerta koji se sada pojavio na Tviteru, Drejk izvodi na binu jednu od obožavateljki, a onda se upušta u, najblaže rečeno, diskutabilno ophođenje prema njoj.

„Ljubi je po telu, grli i blago dodiruje grudi, dok publika daje podršku. Nakon što je pitao koliko ima godina i odgovora da ima 17, kreće glasan smeh u publici kao da je u pitanju neka šala“, navodi Dejli bist (Daily Beast).

Drejk publici prvo kaže: „Čoveče, ne mogu u zatvor da idem“, da bi se onda obratio devojci sa pitanjem: „Što moraš da izgledaš tako?“

„Gledaj, bilo mi je zabavno. Ne znam da li da se osećam krivim, ali sam se zabavio. Dopada mi se osećaj tvojih grudi na mojim. Želim da ti se zahvalim“, kaže Drejk sedamnaestogodišnjoj devojci.

Na kraju, poznati reper poljubio je u ruku, obraze i usta, pre nego što se oprostio od obožavateljke.

Prirodno, usledila je lavina kritika na račun Drejka, koji još nije ništa rekao povodom pojavljivanja snimka.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво