Džeki Čen: Bio sam nezgodni kreten, slupao sam za dan „porše“ i „mercedes“

Hongkonška zvezda akcionih filmova i reditelj Džeki Čen u novoj autobiografiji navodi da je usled problema s alkoholizmom, zlostavljao sina i u jednom danu slupao dva skupa automobila, a sebe opisuje kao „zaista nezgodnog kretena“.

Knjiga nazvana Nikad ne odrasti objavljena je 2015. godine, a verzija na engleskom objavljena je u utorak, prenosi Si-En-En.

Džeki Čen priznaje da je na početku karijere posećivao prostitutke i objašnjava kako je slava uticala na njegov privatni život, navodeći da je jednom prilikom potrošio pola miliona dolara u samo nekoliko minuta.

„Stalno sam vozio pijan. Dešavalo se da ujutru u pijanom stanju slupam ‘porše‘, a uveče ‘mercedes'. Čitavi dani su mi prolazili u magli“, navodi 64-godišnji glumac i reditelj.

Kada su fotoreporteri pokušali da fotografišu slupani automobil, Čen im je pretio da će ih udariti „po jednom za svaku sliku koju naprave“, navodi u knjizi uz komentar „stvarno sam bio zaista nezgodni kreten“.

Pretnje nasiljem u javnosti nisu jedino šokantno otkriće koje se u knjizi pominje, navodi Si-En-En.

Kineski glumac navodi da je u naletu besa svog dvogodišnjeg sina Džejsija uzeo u naručje i bacio sa jedne strane sobe na drugu.

„...Pao je na sofu. Uzevši u obzir količinu snage sa kojom sam ga bacio, da je pao na naslon za sedenje ili ruke, bilo bi prilično ozbiljno“, navodi Čen i dodaje da je odmah zažalio i zakleo se da nikad više neće tako nešto uraditi.

Džeki Čen ističe da mu je slava udarila u glavu i da je većinu novca koji je zarađivao na početku karijere, trošio na piće, kocku i žene.

Dugo nakon što se oženio tajvanskom glumicom Džoan Lin, 1999. godine u javnosti se pojavila vest da je Čen imao aferu sa bivšom misicom Elejn Ng i da imaju dete.

Džeki se u knjizi seća i tog perioda navodeći da se osećao krivim i da je njegova supruga ipak bila uz njega u tim trenucima.

Ćerku Etu međutim ne pominje u knjizi objavljenoj malo više od nedelju dana nakon što je Eta objavila da se venčava sa svojom devojkom, kanadskom medijskom ličnošću Endi Otom.

Ova knjiga nastavak je prvog dela autobiografije slavnog kineskog glumca pod nazivom Ja sam Džeki Čen koja je objavljena 1999. godine.

Džeki Čen se proslavio u hongkonškim akcionim filmova kao što su Policijska priča, Božji oklop i Legenda o pijanom majstoru kao i u međunarodno uspešnim, među kojima su ostvarenja Gas do daske, Šangajsko podne i Slučajni špijun.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво