„Ulični borci“ – Čak Noris i Viktor Orban

Američki akcioni glumac i legenda pop kulture Čak Noris boravio je u Budimpešti, a mađarski premijer Viktor Orban nije mogao da propusti priliku da bude dobar domaćin i ugosti teksaškog rendžera. Orban je u razgovoru sa glumcem primetio da ga liberali mrze „više nego Donalda Trampa“, opisujući sebe kao „uličnog borca“.

Orban je govorio o svom skromnom odrastanju u malom selu, dok je vozio Norisa da posmatraju protivterorističku vežbu.

„Znaš da sam ja u suštini ulični borac. Nisam iz elite. Umesto toga, potičem iz malom sela 40 kilometara odavde“, ispričao je Orban.

Noris, poznat po akcionim filmovima i serijama iz 70-ih, 80-ih i 90-ih, uporedio je mađarskog premijera sa američkim predsednikom.

„Devedeset odsto komentara o meni je negativno. Liberali me mrze“, rekao je Orban, na šta ga je Noris upitao: „Kao Trampa?“

„Malo više od toga“, odgovorio je premijer.

Noris boravi u Mađarskoj u okviru humanitarne inicijative.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи