Boris Džonson i okrutni „Tviter“

Uprkos brojnim gafovima i greškama po kojima će Boris Džonson kao ministar spoljnih poslova Velike Britanije ostati upamćen, britanski političar ipak ima opravdanje – bio je pod velikim pritiskom zbog... „Tvitera“.

Serija Bi-Bi-Sijevog Drugog programa Inside The Foreign Office (Unutar Ministarstva spoljnih poslova), u epizodi The Thick of It, otkriva da je, osim za brojne ministarske dužnosti, Džonson redovno morao da nađe vreme i za klipove za objavljivanje na Tviteru.

Kao ministar spoljnih poslova Boris Džonson boravio je u Portugalu, što je bila idealna prilika da kaže nešto o toj zemlji.

Međutim, šta god bi govorio pred kamerom, njegovi saradnici su prekidali upozoravajući ga da je netačno.

Propao je čak i Džonsonov pokušaj da Portugal dovede u vezu sa najpoznatijim tajnim agentom Džejmsom Bondom.

Zaista je, kao što se to navodi u emisiji, Tviter nekada okrutan. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи