Miloš Biković zaštitno lice „Er Srbije“

Glumac Miloš Biković biće zaštitno lice marketinške kampanje „Er Srbije“, pod sloganom „Svaki put po tvojoj meri“, koja treba da putnicima predstavi pogodnosti personalizovanog putovanja tom avio-kompanijom.

„Nastavićemo da unapređujemo svoju uslugu u skladu sa željama i potrebama putnika, istovremeno negujući ono po čemu smo prepoznatljivi, poput tradicionalnog srpskog gostoprimstva“, izjavio je generalni direktor „Er Srbije“, Dankan Nejsmit.

Biković je rekao da zbog posla često putuje avionom i da je „Er Srbija“ uvek njegov izbor, „pre svega zbog ljubaznog i predusretljivog osoblja koje uslugu podiže na jedan sasvim novi nivo“.

Putnici mogu da biraju između četiri tarife pri rezervaciji letova koje se razlikuju u odnosu na dozvoljeni prtljag, fleksibilnost u vezi sa promenom datuma putovanja i dodatnim uslugama koje se mogu prilagođavati.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво