Tor na poslu, a kod kuće dobar momak, koji stopere razvozi po Australiji

Australijski glumac Kris Hemsvort sa prijateljem se vozio automobilom kada su naleteli na američkog muzičara Skota Hildebranda kako pored puta autostopira. Ne samo da su odlučili da ga povezu, već onda i da ga helikopterom prebace do plaže za surfovanje.

Hemsvort, koji je ulogom Tora stekao svetsku slavu, postavio je snimak na Instagramu, na kojem se vidi kako sa prijateljem Lukom Zokijem u Brizbejnu sreće američkog muzičara sa strane puta, a onda mu nudi vožnju.

Kao da to nije bilo dovoljno, Hemsvort mu je ponudio da ga na plažu omiljenu surferima preveze helikopterom. Nekoliko kadrova kasnije, bili su u vazduhu.

„Pokupio sam stopera, nije bio serijski ubica, što mi je posebno bilo drago“, napisao je Hemsvort na Instagramu.

Veliki broj Australijanaca pohvalio je glumca, ističući da je „pravi australijski šampion“ zbog pokazanog gostoprimstva.

Nakon što su Hildebranda sa njegovom gitarom odbacili u Bajron Bej, Hemsvort je napisao da će odavde „njegov novi prijatelj morati ponovo da se vrati stopiranju“.

Malo je reći da je američki muzičar bio iznenađen. „Izuzetno iskustvo. Veoma su fini i još ne mogu da verujem šta se desilo“, istakao je Hildebrand.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво