Novo kraljevsko venčanje – princeza Eugenija se udaje za bivšeg konobara

Princeza Eugenija, unuka britanske kraljice Elizabete Druge, udaće se u petak u zamku Vindzor za Džeka Bruksbenka, sa kojim je u dugogodišnjoj vezi.

Biće ovo drugo venčanje u kraljevskoj porodici ove godine, nakon što su se u maju venčali princ Hari i Megan Markl.

Princeza Eugenija (28) je druga ćerka trećeg kraljičinog deteta – princa Endrjua i Sare Ferguson, vojvotkinje od Jorka, prenosi Rojters.

Ona je trenutno deveta u redu za britanski tron.

Poput svoje starije sestre princeze Beatris, ni Eugenija ne obavlja zvanično kraljevske dužnosti, već radi kao direktor jedne umetničke galerije u Londonu.

Svog budućeg supruga upoznala je u jednom restoranu gde je radio kao konobar. Sada radi kao zastupnik brenda „Kazamiga“, tekile čiju je proizvodnju pokrenuo glumac Džordž Kluni.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво