Vučić čestitao rođendan Putinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu rođendan i poželeo mu da nastavi da postiže uspehe na odgovornoj dužnosti predsednika i brani interese Rusije.

Aleksandar Vučić je predsedniku Putinu rekao i da sa radošću očekuje njegovu predstojeću posetu Srbiji, a Putin je, zahvaljujući na rođendanskim čestitkama, još jednom potvrdio da će posetiti Srbiju, rečima: „Vidimo se u Srbiji, dragi prijatelju“, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Vučić je u telefonskom razgovoru predsedniku Putinu „poželeo dobro zdravlje i srećan život“, kao i da, uz mnogo mudrosti, snage i volje, nastavi da postiže uspehe na odgovornoj dužnosti predsednika, brani interese Rusije i da bratski ruski narod vodi čvrsto utemeljenim putem napretka.

Srpski predsednik je, u razgovoru, istakao da je „Srbija privilegovana što ima iskrenog prijatelja kakav je Rusija“.

„Vi, poštovani predsedniče, zbog ličnog doprinosa jačanju veza naših dveju zemalja, uživate veliki ugled u Srbiji i istinsko poverenje srpskog naroda“, naglasio je predsednik Vučić.

Predsednik Srbije je i ovom prilikom Putinu zahvalio na srdačnom gostoprimstvu tokom nedavne posete Moskvi, jer ukazana mu pažnja pokazuje duboko poštovanje za Srbiju.

„Veoma sam Vam zahvalan za pomoć Rusije u odbrani naših državnih i nacionalnih interesa, koja se ogleda kroz aktivnu podršku u Ujedinjenim nacijama i svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, kao i svoju nezavisnost i slobodarsku tradiciju“, istakao je predsednik Vučić.

Број коментара 90

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи