Melanija Tramp u Africi, gurkanje sa slončetom i obilazak piramida

Prva dama SAD Melanija Tramp obišla je Keniju tokom svoje samostalne turneje po Africi, a onda doputovala u Egipat gde će se sastati sa egipatskim predsednikom Abdel Fatahom el-Sisijem i njegovom suprugom nakon čega će obići piramide i Veliku Sfingu u Gizi.

Supruga američkog predsednika posetila je Fondaciju Dejvisa Šeldrika, koja spasava mladunčad slonova u Keniji. Melanija je onda obišla Nacionalni park „Najrobi“, a onda i posetila grad.

Imala je i zanimljiv susret sa jednim slončetom, kojem se nije odmah dopala pa je malo gurnulo.

Posle Kenije, Melanija je otputovala za Egipat gde američka agencija za međunarodni razvoj radi sa tamošnjom vladom poslednjih godina na projektu snižavanja nivoa podzemnih voda kako bi se sprečilo oštećenje istorijskih lokaliteta, prenosi AP.

Egipat je poslednja stanica afričke turneje Melanije Tramp.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се