Putin novim snajperom „izbušio“ metu na udaljenosti od 600 metara!

Ruski mediji objavili su snimak ruskog predsednika Vladimira Putina kako na izložbi fabrike „Kalašnjikov“ isprobava najnoviji model snajperske puške i puca u mete udaljene 600 metara.

Putin je juče posetio izložbu koncerna „Kalašnjikov“ u vojnom centru „Patriot“ u Kubinki, predgrađu Moskve, gde nije samo razgledao oružje već je odlučio i da isproba najnoviji snajper SVČ, objavio je RT.

Kako se navodi, Putin je tri puta pogodio metu udaljenu 600 metara.

Snajper SVČ-308 je zasnovan na, kako se navodi, ikoni ruskog oružja SVČ, ali i drugom manje poznatom oružju koji je dizajnirao Evgenij Dragunov.

Navodi se da je SVČ preciznija puška i manje sklona dislociranju optike od prethodnog modela SVD.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи