„Boris… Boris… Džonson – biciklista“

Bivši ministar spoljnih poslova Ujedinjenog Kraljevstva Boris Džonson prilično je upečatljiva figura, ali ni to nije pomoglo kenijskom predsedniku Uhuru Kenjati da se seti njegovog prezimena tokom konferencije za medije, koju je održao sa britanskom premijerkom Terezom Mej.

Kenjati je zastao tokom obraćanja kada je trebalo da se seti prezimena bivšeg britanskog ministra spoljnih poslova.

Posle nekoliko trenutaka i ponavljanja imena, Kenjati se prisetio i prezimena, nakon čega je dodao i „biciklista“.

„Prošle godine, ako se setite ministra spoljnih poslova, Boris... Boris... Džonson – biciklista. Boris Džonson je bio ovde sa ambulantnim kolima“, rekao je Kenjati odgovarajući na novinarsko pitanje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи