Portir otkrio Trampovu aferu sa bivšom kućnom pomoćnicom

Nekadašnji portir Trampove kule u Njujorku tvrdi da je američki predsednik Donald Tramp imao aferu sa kućnom pomoćnicom, kao i da je iz te veze rođeno dete, prenosi „Si-En-En“.

Kako se navodi, bivši portir Dino Sadžudin imao je ugovor sa kompanijom „Amerikan midija“ (AMI), kojim se obavezao da ćuti i kojim mu je bilo zabranjeno da bilo s kim razgovara na tu temu, a pošto mu je istekao ugovor portir je otkrio aferu.

Advokat Mark Held saopštio je da je ugovor nedavno istekao posle dužih pregovora sa pomenutom kompanijom.

Si-En-En je ekskluzivno objavio kopiju sporazuma između Sadžudina i „Amerikan midije“, potpisanog 15. novembra 2015. godine i u kojem se tvrdi da AMI ima ekskluzivno pravo na Sadžahudinovu priču o Trampovom nezakonitom detetu.

Takođe, tu se navodi da portir može da dobije sumu od 30.000 dolara nakon objavljivanja priče, a da ne dobija ništa ako priča ne bude obelodanjena.

U jednoj od stavki ugovora piše i da bi Sadžahudin morao da plati milion dolara odštete ako bi prekršio ugovor.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи