Preminuo „Robi Roten“ iz animirane serije „Lenji Grad“

Islandski glumac Stefan Karl Stefanson, koji je igrao zlikovca Robija Rotena u animiranoj seriji za decu „Lenji Grad“, preminuo je u 44. godini od raka.

Najpoznatiji je po toj ulozi u seriji Lenji Grad (LazyTown), seriji koja je snimana od 2004. do 2014. godine, javlja Bi-Bi-Si.

Stefansonu je najpre 2016. godine dijagnostifikovan rak pankreasa, koji je, kako je kasnije rekao, odstranjen operacijom.

Glumac je često informacije o napretku u lečenju delio sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama, gde je u martu objavio da se rak vratio i da se ne može operisati.

„Tek kada vam kažu da ćete uskoro umreti tada shvatite koliko je život kratak. Vreme je najvažnija stvar u životu, jer se nikada ne vraća. Bilo da ga provodite u rukama voljene osobe ili sami u zatvorskoj ćeliji, život je ono što od njega napravite. Veliki san“, napisao je Stefan Karl Stefanson tada na Tviteru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи