Nakon što ga je odgurnuo, Tramp i izvređao crnogorskog premijera?

Američki predsednik Donald Tramp nazvao je crnogorskog premijera Duška Markovića „kreštavom propalom kučkom“ nakon objave snimka sa prošlogodišnjeg samita NATO-a, navodi u svojoj knjizi bivša asistentkinja u Beloj kući Omarosa Menigolt Njumen.

U svojoj knjizi Van kontrole, Omarosa navodi da je Trampa, nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi da je odgurnuo Markovića, pitala: „Nastupio si malo agresivno. Zašto si to uradio?“

„On je samo kreštava propala kučka“, odgovorio je Tramp, tvrdi Njuman, objavio je Hil, a prenosi Sputnjik.

Knjiga Van kontrole (Unhinged: An Insider's Account of the Trump White House) objavljena je u utorak, a posvećena je periodu koji je bivša učesnica Trampovog rijalitija Šegrt provela u Beloj kući, gde je dobila otkaz u decembru prošle godine.

Američki predsednik suočio se sa kritikama i kada je nedavno Crnu Goru okarakterisao kao malenu zemlju sa veoma snažnim ljudima koji bi mogli da započnu treći svetski rat.

U intervjuu za Foks njuz, Tramp je govorio o funkcionisanju i finansiranju NATO-a, a na pitanje novinara zašto bi njegov sin išao da brani Crnu Goru, Tramp je rekao da se i sam to pita.

„Crna Gora je mala država sa veoma snažnim ljudima. Možda će postati agresivni i čestitam – u trećem svetskom ratu smo“, rekao je Tramp.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво