Roditelji Melanije Tramp dobili američko državljanstvo

Roditelji prve dame SAD Melanije Tramp, Viktor i Amalija Knavs, zvanično su postali američki državlljani nakon polaganja zakletve u Njujorku.

Kako je saopštio njihov advokat Majkl Valds, Melanijini roditelji su sami aplicirali za državljanstvo, ali nije precizirao da li ih je sponzorisala prva dama.

Za televiziju Ej-Bi-Si je prokomentarisao da su Knavsovi „prošli isti proces kao i milioni onih koji apliciraju za državljanstvo“.

Ipak, mere obezbeđenja na licu mesta su bile drugačije jer je federalnu zgradu u kojoj su roditelji Melanije Tramp polagali zakletvu čuvala policija, preneo je Glas Amerike.

Američki predsednik Donald Tramp se, kako se napominje, protivi spajanju imigrantskih porodica - procesa koji podrazumeva da osoba koja legalno živi u SAD može da bude sponzor članovima svoje porodice koji žele tu da se dosele.

Trampov argument je bio da će „lančana migracija“ teroristima omogućiti da uđu u SAD, što je često pominjao i na Tviteru i u svom govoru o stanju nacije.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво