Zaharova sakuplja snagu u teretani

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova doputovala je danas u Beograd, gde će se sastati sa zvaničnicima Srbije, a tim povodom oglasila se na „Fejsbuku“ gde je objavila fotografiju iz jedne beogradske teretane.

Захарова сaкупља снагу у теретани Захарова сaкупља снагу у теретани

„Jutros sam se našla u Beogradu. Sakupljam snagu pred konsultacije o informacionoj problematici u Ministarstvu inostranih poslova Srbije, susret sa političarima i javnim ličnostima, kao i pred razgovor sa lokalnim medijima“, napisala je Zaharova na Fejsbuku.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je na zajedničkoj konferenciji da je uveren da će Marija Zaharova prijatno da se iznenadi kako izgleda Sabor u Guči, kao i odnos Srba prema Ruskoj Federaciji.

„Za mene je lično veliko zadovoljstvo što je prihvatila poziv da dođe u Srbiju, i to je samo jedan korak dalje ka jačanju naših prijateljskih odnosa“, istakao je Dačić pozivajući Zaharovu da sa njim u nedelju, u hotelu „Moskva“ pojede „moskva šnit“.

Ministar Dačić je rekao da je zahvalan Zaharovoj na izrazito prijateljskom odnosu koji pokazuje prema našoj zemlji i narodu, kao i podršci koju pruža Srbiji na svojoj funkciji. 

Nakon konferencije za novinare u Beogradu sa Ivicom Dačićem, Zaharova će otputovati u Guču kako bi posetila 58. Dragačevski sabor trubača.

Ovde možete pogledati skicu za portret Marije Zaharove.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво