Zvezdu „Nemoguće misije“ policija držala na nišanu

Glumac Ving Rejms imao je veoma neprijatan susret sa policajcima, koji su ga držali na nišanu na pragu njegove kuće u Santa Moniki, jer ga je komšinica prijavila kao „krupnog crnog čoveka koji provaljuje u kuću“.

Rejms se prisetio događaja tokom intervjua za radio Sirijus Iks-Em u emisiji Klej Kejn šou, odgovarajući na pitanje kako je rasizam uticao na njegov život.

Zvezda Nemoguće misije nalazio se u svojoj kući tokom ranog popodneva, kada je čuo da mu neko kuca na vrata.

„Otvorio sam vrata. Sledeće što se desilo jeste da mi je crvena tačkica, sa pištolja kalibra devet milimetara, uperena u lice. Rekli su mi da podignem ruke“, naveo je Rejms.

Prema njegovim rečima, tri policajca zajedno sa psom su bila ispred njegove kuće. Situacija se smirila kada ga je kapetan prepoznao, jer njihovi sinovi zajedno igraju u lokalnom timu.

Policajci su mu rekli da su se odazvali na poziv žene iz komšiluka koja je prijavila „krupnog crnog čoveka koji provaljuje u kuću“.

Kada su Rejms i policajci otišli da upitaju ženu, koja ga je navodno prijavila, ona je poricala da je zvala.

„Nalazio sam se u svojoj kući, sam u šortsu za košarku. Kada sam otvorio vrata, pištolj od devet milimetara bio je uperen u mene. Šta bi bilo da je moj sin otvorio vrata sa džojstikom ili kontrolom od video-konzole u rukama, a oni pomislili da drži pištolj", istakao je glumac.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара