Džena Devan otkriva sve

Američka glumica i igračica Džena Devan u septembarskom izdanju magazina "Women's Health" otkila je kako joj je nakon razvoda od Čeninga Tejtuma, ali je pokazala i besprekornu figuru za koju je, bez sumnje, zaslužan i ples.

Septembarska naslovna strana magazina Women's Health dokaz je da 37-godišnja glumica i igračica vodi računa o figuri. Takođe, potvrda da se Dženi dopadaju fotografije je to što se pohvalila na Instagramu podelivši dve slike na kojima je naga.

„Celog života igram i navikla sam da imam malo odeće na sebi“, objasnila je bivša supruga holivudske zvezde Čeninga Tejtuma.

Otkrila je i da joj je ovo fotografisanje veoma važno, najviše zbog njene petogodišnje ćerke.

„Od trenutka kada postane majka od žene se očekuje da svoju seksualnost ostavi po strani. Nikada to nisam razumela. Mislim da ne postoji ništa seksepilnije od toga da postaneš majka. Ti daješ život i ne treba da menjaš svoju unutrašnjost samo zato što imaš dete“, istakla je Džena dodajući da želi da njena ćerka vidi te fotografije i pomisli kako je njena majka u potpunosti ostvarena i senzualna žena.

Za magazin posvećen zdravlju žena glumica je govorila o krahu braka u kojem je bila devet godina.

„Sve je drugačije i novo, ali to je moj novi život i sigurna sam da ću se navići“, rekla je Džena priznajući da joj je trebalo vremena i truda da se oporavi od razvoda.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво